Over Juriëns Kozijnen

Onberispelijke kwaliteit door pure passie en vakmanschap.
Dat is waar Juriëns Kozijnen voor staat.

Jorg Juriëns startte in 2001 zijn eigen onderneming. Met houten kozijnen als kloppend hart bouwde hij zijn droom uit tot wat het vandaag de dag is: een solide bedrijf met aan boord uitsluitend rasechte vakmensen.

juriens-kozijn-overons-1

Passie voor hout

Iedere medewerker van Juriëns Kozijnen is bezeten van hout. En van kwaliteit, want geen kozijn, raam of dakkapel verlaat de productielocatie zonder de bevestigende knik van iedere afzonderlijke vakspecialist. Een kozijn moet mooi zijn, maar het moet ook góed zijn.

juriens-kozijn-overons-2

Perfectie in details

Jorg is de eerste om toe te geven dat de werkplaats geen showroom is. Houtsnippers, gereedschappen en indrukwekkende machines bepalen het beeld. Daarmee is de werkplaats de perfecte omgeving om passie en vakmanschap samen te laten smelten. Met als eindresultaat: oersterke, tot in de details perfecte houten kozijnen.

juriens-kozijn-overons-3

Service nodig?

Vraag het hier aan.

Hout leeft. Dat maakt het materiaal zo bijzonder. Het betekent ook dat u, ondanks ons zorgvuldige vakmanschap, te maken kunt krijgen met ongemakken of zelfs defecten. Wees gerust: assistentie van een van onze vakmensen is in een muisklik geregeld.

logo-skh
logo-komo
logo-politie