Al meer dan 10 jaar dé leverancier van

kwaliteitskozijnen.

Service en garantie

Vanzelfsprekend hebben we bij Juriëns Kozijnen een grote passie voor hout. Maar ons hart gaat óók sneller kloppen van tevreden klanten.

Op alle producten die we leveren, rust een lange garantietermijn. Daardoor weet u zeker dat u jarenlang verzekerd bent van topkwaliteit.

Standaard garantie

Daarnaast geven we standaard twee jaar garantie op al onze nastelwerkzaamheden. Heeft u vragen, opmerkingen of klachten? Bijvoorbeeld door een niet goed sluitend kozijn? Laat het ons weten, we staan voor u klaar.

juriens-kozijn-service-1

Servicemonteur

Wachten op een monteur is ronduit vervelend. Wij begrijpen dat u uw klacht snel verholpen wilt hebben. Onze fulltime servicemonteur staat voor u klaar: een telefoontje is genoeg.

Service vanaf het begin

Wij zien service niet als een aftersales-gereedschap. Service begint bij ons al vanaf het eerste contact. In ons advies bijvoorbeeld, geven we u de beste opties en alternatieven.

We nemen u mee door alle keuzes die belangrijk zijn voor uw uiteindelijke wooncomfort. De ideale draairichting van uw raam en-/of deur, tuindeur of juist hefschuifpui; de lichtval in uw huis, de optimale ventilatieregeling; niets ontsnapt aan onze aandacht. Zo maakt u een weloverwogen keuze en krijgt u de oplossing die écht bij u past.

parallax-vervolg-service

Certificering

Een kozijn van Juriëns is van topkwaliteit en gaat jarenlang mee. Toch kan het zijn dat bijvoorbeeld een raam net niet lekker sluit. Dat lossen we natuurlijk graag voor u op. Het maken van een afspraak is zo gebeurt. Eén van onze vakmannen komt bij u langs en zorgt er voor dat u weer kunt genieten van uw aankoop.

Service nodig?

Vraag het hier aan.

Hout leeft. Dat maakt het materiaal zo bijzonder. Het betekent ook dat u, ondanks ons zorgvuldige vakmanschap, te maken kunt krijgen met ongemakken of zelfs defecten. Wees gerust: assistentie van een van onze vakmensen is in een muisklik geregeld.

logo-skh
logo-komo
logo-politie